Over ons

Sarah Stiles is de kracht achter Hogeland Films. De onderwerpen die het meest kenmerkend zijn voor het werk van Sarah zijn vooral de bijzondere initiatieven en 'gewone' mensen in de noordelijke regio. Opdrachtgevers en projecten zijn o.a. Stichting Hogeland in Beeld (projectmanager, films), Humanitas (tv-spotjes), MarneCultuur.nl (multidmedia website, projectleider,) Provincie Groningen (diverse ontwikkelingen in de regio in beeld), Gemeente Winsum (films en advies), Gemeente De Marne (foto/film/MarneCultuur), CommunityFilms.nl (projectleider/begeleiding om inwoners, ondernemers, cultuurmakers, erfgoed beheerders te leren zelf filmpjes te maken met smartphones, plus gebruik socila media), Festival De Nacht van Electra (achtergrondfilms, website, communicatie), 'Svadebka! De Dorpsbruiloft' (verfilmen van het voorbereidingsproces en première), portretten van boeren op het land en diverse ondernemingen.

Sarah heeft een grote passie voor nieuwe media en volgt de technologische mogelijkheden en actuele digitale ontwikkelingen op het gebied van beeld, apps en communicatie op de voet. Zij geeft ook advies op maat aan gemeenten & ondernemingen ivm beeld en communicatie, workshops aan bewoners en stichtingen ter bevordering van kennis en het gebruik van beeld op smartphones en tablets. Naast haar werkzaamheden als filmer en projectleider, is zij de laatste tijd ook steeds vaker te zien in verband met live streaming en broadcasting op locatie. Klik hier voor referenties en recensies. Daarnaast levert Sarah films en/of beeldmateriaal voor o.a. Stichting Promotie Waddenland, RTV Noord, en RTL7.

Behalve filmmaker is Sarah Stiles (Royal Academy of Music) ook componist en producent van muziek voor filmproducties en diverse muziekuitgaven bij gerenommeerde internationale en nationale uitgevers zoals Wolters Noordhoff, EPN, Stainer & Bell, De Haske, Impro Publications en De Toorts.

waddengoudAan Sarah is het 'Waddengoud' keurmerk toegekend voor haar films over het landschap en de ontwikkelingen in Noordwest Groningen. (Waddengoud is het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied).


Klik op het filmpje voor een korte impressie van Hogeland Films

"Jouw leven, jouw werk, jouw verhaal...."

contact Films hoofdicom1 recensie1 Tarieven2 Contact2 lauwersoog2 Electra2014postcard2 marnecultuur