Lopende projecten
Hieronder staat een selectie van recente projecten. Heeft u vragen naar aanleiding van een nieuw project, neem dan gerust contact met ons op! Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Impressie van onze werkzaamheden

Terugblik Hogelandfilms in 2016. Diverse opdrachten en projecten.
Film en muziek Sarah Stiles | Hogeland FIlms

WebApp ontwikkeling (april-juni 2017)

zk2

Ontwikkelen WebApp met video, foto's, 360 graden foto's, QR codes en andere verrassingen! In opdracht van Stichting Historische Visserij. Gepland april - juni 2017.

Serie films over Boerderijen en architectuur (mei-sept 2017)

boerderijkommerzijlstiles

In opdracht van Stichting Wierde en Dijk. Gepland mei - september 2017. Meer informatie volgt...

Community Films (2017 - 2020)

communityfilms1

Community Films is een project van Stichting Hogeland in Beeld, waarvan Sarah projectmanager is. De stichting initieert met name projecten om Het Hogeland op positieve wijze in beeld te brengen. Door het gebruik van nieuwe media te bevorderen en mensen de tools te geven om zelf te gaan filmen, wil Community Films de vele kwaliteiten van ons gebied, de bijzondere producten, en de (vaak kleinschalige) initiatieven nóg zichtbaarder te maken.

MarneCultuur.nl

MarneCultuurlang1

Multimedia website. Project loopt tot 2019. In opdracht van gemeente De Marne. Over bewoners, kunstenaars en culturele ondernemers in De Marne. Informatie, een online agenda met activiteiten, korte filmimpressies, foto’s, compacte portretten van mensen in hun betrokkenheid bij culturele activiteiten, impressies van kunst, cultuur, ambacht en cultureel erfgoed. Website MarneCultuur.nl

SarahcameralauwersmeerzwtrandReferenties

'Sarah geeft leiding aan het geheel en is positief aanwezig. Afspraak is afspraak.'

'Ik voelde mij snel op mijn gemak - het is tenslotte niet niks om op de film te komen! Er is een echt heel mooi en leuk filmpje gemaakt, met trouwens ook nog prachtige achtergrondmuziek'

'Die ontmoeting van Sarah’s camera met Groningen in al zijn glorie blijft boeien!'

'Werken met Sarah is een groot plezier! Zij heeft maar weinig woorden nodig om te begrijpen wat je zelf voor ogen hebt. Erg inspirerend om samen met haar toe te werken naar een mooi eindproduct!'

screenfilmsliveAnimatie filmpjes

Soms is het handig om een verhaal of problematiek uit te leggen met een kort animatiefilmpje. Voorbeelden zijn te vinden op deze website bij Films.

waddengoudWaddengoud Keurmerk

Aan Sarah is het 'Waddengoud' keurmerk toegekend voor haar films over het landschap en de ontwikkelingen in Noordwest Groningen. Waddengoud is het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied.

logoHogelandFilms