Lopende projecten
Hieronder staat een selectie van lopende projecten in opdracht. Heeft u vragen naar aanleiding van een nieuw project, neem dan gerust contact met ons op! Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Film Boeren op Het Hogeland

boerenfilmstill

Boeren op Het Hogeland (2018 - 2020). In opdracht van Stichting Hogeland in Beeld. Boeren op het Hogeland neemt je mee naar het platteland van Noord-Groningen waar het boerenleven al eeuwenlang het ritme van de tijd bepaalt. Door weer en wind ploegen zij voort om de wereld van voedsel te voorzien. Binnenkort meer info.

Film over impact van verplichte asbestsanering

Asbestverwijdekln

In opdracht van Libau (in de planning). Project waarin wordt gezocht naar innovatie op het gebied van dakbedekking in verband met de verplichte asbestsanering in 2024. Vooral bij boerderijen heeft het landschappelijk en architectonisch veel impact. Er wordt gezocht naar betere materialen die ook een meerwaarde bieden op het gebied van milieuvriendelijkheid en cultuurhistorische waarden. Het project wordt gekoppeld aan ontwerpers en regionale bedrijven, die aan het denken worden gezet over innovatieve oplossingen. Binnenkort meer info.

Film over Groninger mosterd

Groningermosterd1

Proeftuin Groninger Mosterd (teelt zwarte mosterdzaad). In opdracht van Abrahams Mosterdmakerij, Landgoud Ontwikkeling, Marne Mosterd en Akkerbouwbedrijf Edens.

Film Waatersvloed 1717

Waatersvloedfotostiles

T/m mei 2018 te zien. In opdracht van Stichting Behoud Bibliotheek, mede mogelijk gemaakt door Gemeente De Marne, Loket Leefbaarheid, Provincie Groningen. Bekijk de trailer!

Agrarisch landschappelijk bouwen

boerderijmakers2kln1

'Agrarisch landschappelijk bouwen, hoe gaan we hiermee om?' Zie promotiefilm. Serie films over de bouw van 5 nieuwe boerenschuren. Opdracht van Vereniging Wierde en Dijk en Provincie Groningen. In 2019 zijn de nieuwe boerenschuren klaar.

WebApp ontwikkeling

webapppresentatiekln

Ontwikkelen WebApp voor Het visserijmuseum Zoutkamp, met video's, foto's, 360 graden foto's, QR codes en andere verrassingen! Zie promo

Community Films (2017 - 2020)

communityfilms1

Community Films is een project van Stichting Hogeland in Beeld, waarvan Sarah projectmanager is. De stichting initieert met name projecten om Het Hogeland op positieve wijze in beeld te brengen. Door het gebruik van nieuwe media te bevorderen en mensen de tools te geven om zelf te gaan filmen, wil Community Films de vele kwaliteiten van ons gebied, de bijzondere producten, en de (vaak kleinschalige) initiatieven nóg zichtbaarder te maken.

MarneCultuur.nl

MarneCultuurlang1

Multimedia website. Project loopt tot 2019. In opdracht van gemeente De Marne. Over bewoners, kunstenaars en culturele ondernemers in De Marne. Informatie, een online agenda met activiteiten, korte filmimpressies, foto’s, compacte portretten van mensen in hun betrokkenheid bij culturele activiteiten, impressies van kunst, cultuur, ambacht en cultureel erfgoed. Website MarneCultuur.nl

SarahcameralauwersmeerzwtrandReferenties

'Sarah geeft leiding aan het geheel en is positief aanwezig. Afspraak is afspraak.'

'Ik voelde mij snel op mijn gemak - het is tenslotte niet niks om op de film te komen! Er is een echt heel mooi en leuk filmpje gemaakt, met trouwens ook nog prachtige achtergrondmuziek'

'Die ontmoeting van Sarah’s camera met Groningen in al zijn glorie blijft boeien!'

'Werken met Sarah is een groot plezier! Zij heeft maar weinig woorden nodig om te begrijpen wat je zelf voor ogen hebt. Erg inspirerend om samen met haar toe te werken naar een mooi eindproduct!'

Lees meer recencies

screenfilmsliveAnimatie filmpjes

Soms is het handig om een verhaal of problematiek uit te leggen met een kort animatiefilmpje. Voorbeelden zijn te vinden op deze website bij Films.

waddengoudWaddengoud Keurmerk

Aan Sarah is het 'Waddengoud' keurmerk toegekend voor haar films over het landschap en de ontwikkelingen in Noordwest Groningen. Waddengoud is het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied.

logoHogelandFilms