Werkwijze

Hieronder treft u veel gestelde vragen aan die ons ter ore komen naar aanloop van een nieuw project. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op! Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Sarah Stiles

+ Wat is de eerste stap?

Wij overleggen per mail of telefoon, we bespreken de film, de inhoud, wie (en wat) de film zou moeten bereiken, wat de gewenste resultaten zijn en andere details.

+ Hoe wordt er gefilmd, wat moet ik verwachten?

Het uitgangspunt is eenvoudig, jij zorgt dat onderwerpen en mensen die gefilmd moeten worden ook klaar staan, ik film wat er te filmen is (video of live stream), ik stel eventuele vragen om de thema's zo goed mogelijk in beeld te krijgen. De sfeer is relaxed waardoor mensen natuurlijk overkomen. Lees hier ervaringen van anderen.

+ Hoelang wordt er gefilmd

Voor minipromo's (en live video streams) ben ik meestal een uur op locatie. Voor korte films tot 4 minuten ben ik ±2 tot 3 uur op locatie (soms meerdere keren), deze films hebben iets meer planning en overleg nodig. Voor documentaires en films op meerdere locaties maken wij samen goede afspraken.

+ Wat gebeurt er met de filmopnames daarna?

ALs het een live video stream (of periscope uitzending) is dan is jouw video meteen online te bekijken. Als het een film wordt ga ik aan het werk met de montage van de filmbeelden. De beste beelden worden zorgvuldig gekozen om het onderwerp zo goed mogelijk in beeld te brengen. De beste clips worden gebruikt waarin mensen over hun onderneming of initiatief praten. En als er een logo van de onderneming is, kan dit in de film verwerkt worden, net zoals andere belangrijke informatie.

+ Krijg ik eerst een preview als de film klaar is?

Je krijgt een preview van jouw film te zien op een gesloten link vóórdat het zichtbaar is voor de buitenwereld. In dit laatste stadium kan er bijvoorbeeld overlegd worden over een geschikte eindtekst in de film.

+ Hoe moet ik de filmpresentatie op de website krijgen of op een dvd?

Hogeland Films kan het uploaden van filmbestanden naar Youtube of Vimeo helemaal verzorgen. Het enige wat je zelf moet doen is een eenvoudige code in je website plakken, of jouw webmaster doet dit voor je. Een dvd van jouw film kan natuurlijk ook, hiervoor komen er extra kosten bij.

+ Heb je een andere vraag? Ik hoor graag van je!

Klik hier om een email te sturen of bel 0615 647450.

m2 

Wordt zichtbaar!

Een korte film gecombineerd met een website, kan nog meer mensen bereiken dan alleen een website.

Referenties & recensies

Tarieven

contact Films hoofdicom1 recensie1 Tarieven2 Contact2