Live streaming op locatie youtubelive facebook

YouTube Live en Facebook live

Naast haar werkzaamheden als filmer en projectleider, is Sarah Stiles steeds vaker te zien in verband met live streaming en broadcasting op locatie. Via YouTube Live of Facebook Live worden bijzondere evenementen, activiteiten, 'belangrijke momenten' van bedrijven en ondernemingen live in beeld in beeld gebracht - gefilmd en meteen uitgezonden naar Nederland en/of de hele wereld. Dit blijkt zeer succesvol te werken voor aankondigingen, evenementen en congressen bij bedrijven, festivals en gemeenten. Het publiek volgt de beelden live op het moment dat het écht gebeurt!

livestremaingtwt

Youtube live video registraties worden bewaard om later te kunnen bekijken. Filmpjes kunnen tevens geplaatst worden op een eigen website. Doordat er geen montage nodig is zijn de tarieven aantrekkelijker.

Heeft u vragen neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

screenfilmslive1

sarahcommunityReferenties

'Sarah geeft leiding aan het geheel en is positief aanwezig. Afspraak is afspraak.'

'Ik voelde mij snel op mijn gemak - het is tenslotte niet niks om op de film te komen! Er is een echt heel mooi en leuk filmpje gemaakt, met trouwens ook nog prachtige achtergrondmuziek'

'Die ontmoeting van Sarah’s camera met Groningen in al zijn glorie blijft boeien!'

screenfilmsliveAnimatie filmpjes

Soms is het handig om een verhaal of problematiek uit te leggen met een kort animatiefilmpje. Voorbeelden zijn te vinden op deze website bij Films.

logoHogelandFilms